Grotere kaart weergeven

Komt u met de auto of het openbaar vervoer?

Openbaar vervoer

Vanaf Tilburg Centraal Station:

Vanuit het stationsgebouw: rechtsaf. Neem stadsbus '1a ELISABETH ZKH' (via Stappegoor) of stadsbus '1b ELISABETH/Van Kalmhoutlaan' (via Stappegoor).. Stap uit in Tilburg-Zuid op 'halte Stappegoor/IJsbaan'. Je ziet daar de Tilburgse schaatshal, en 200 meter links van dit gebouw is Euroscoop.

Vanuit Hilvarenbeek-Safaripark Beekse Bergen (of vanuit Reusel):

neem streekbus '142 TILBURG' (of '143 TILBURG') naar 'Busstation Elisabeth Ziekenhuis' (let op: stap NIET uit op de bushalte bij de ziekenhuis-hoofdingang - bij de A58, maar op de eerstvolgende halte). Stap er over op stadsbus '1 CS-NOORD' (via Stappegoor). Stap uit op 'halte Stappegoor/IJsbaan'. Je ziet daar de Tilburgse schaatshal, en 100 meter links van dit gebouw is onze Euroscoop.

Vanuit Turnhout (BE) via Goirle (NL):

neem vanaf NMBS Turnhout bus '450 TILBURG'. In Goirle: stap over op 'halte Dorpsstraat' op bus '11 TILBURG'. Stap uit op de 2e halte ná snelweg A58: 'halte Stappegoor/IJsbaan'. Je ziet daar de Tilburgse schaatshal, en 100 meter links van dit gebouw is onze Euroscoop.

Auto

Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 (Goirle), ga richting Tilburg en hou dan onmiddelijk rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de Ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op en ga dan bij het rotonde recht door waar u op de Professor Goossenslaan terecht komt. Recht voor u ziet u het Euroscoop-gebouw.

Parkeergarage Stappegoor (860 plaatsen)

In het gebied Nieuw-Stappegoor is betaald parkeren ingevoerd. Bezoekers dienen te betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor en op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor / Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop.

  • Openingstijden Maandag tot en met zondag van 7 uur 's ochtends tot 1 uur 's nachts.
  • Tarieven 2 euro per keer. Als je langer parkeert dan 24 uur, betaal je per dag 2 euro extra.
  • De inrijhoogte is 200 cm.
  • Er zijn drie parkeerplaatsen voor gehandicapten